top of page

Puppy 101 Group

Public·41 members

Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023

10 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 6 orë më parë — Ai ka kërkuar seriozitet maksimal dhe fitore ndaj Ishujve Faroe.

com/UmU6DjqSl7 — FSHF (@FSHForg) November 20, 2023 Dueli i sontëm do të jetë më shumë festë se sa një përballje, por që barazimi minimalisht është i kërkuar. Shqipëria synon që këtë fazë kualifikuese ta mbyllë si lider i Grupit E me 15 pikë (nëse barazojmë ndaj Ishujve Faroe), pasi ka 14 pikë, dy më shumë se Republika Çeke (një takim e kemi të fituar dhe një të barazuar). Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 HD live 12 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 HD live 4 orë më parë — Ai ka kërkuar seriozitet maksimal dhe fitore ndaj Ishujve Faroe. Shqipëria - Moldavisë drejtpërdrejtë Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 6 ditë më parë — Ishujt Faroe, Moldavia. LIVE 7 ... Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 3 orë më parë 12 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023. 3 orë më parë — Albania ndeshjen e fundit në Grupin E ndaj Ishujve Faroe. Në 2022. E ... Rrugëtimi për në Euro 2024, Shqipëria 'përkëdhelet' nga Rrugëtimi për në Euro 2024, Shqipëria 'përkëdhelet' nga goglat, 'peshkon' Poloninë, Çekinë, Ishujt Faroe dhe Moldavinë 9 Tetor 2022, 12:47 | Përditesimi i ...Shqiptarja.com · 3 javë më parë Golat ne ndeshjen Ishujt Faroe-Shqiperi | Facebook - Facebook 2:27... Ishujt Faroe-Shqiperi. Nëse sot keni shkuar me vonesë në punë dhe 🏷️ shefi ju ka tërhequr vëmendjen, tregojani "fajtorët" meFacebook · Federata Shqiptare e Futbollit · 21 qer 2023 KLAN, TELEVIZIONI KOMBËTAR MË I MADH NË 14 orë më parë — SOT NE TV KLANprogrami ditës · 20:05. Stop. 20:40. Shqipëri - Ishujt Faroe · 18:20. PER FAMILJEN TIME · 17:00. RUDINA. 09:05. SHIJE SHTEPIE. 07:00. ALDO MORNING ... Shqipëri-Ishujt Faroe, shiten për dy orë biletat 23 orë më parë — Shiten në kohë rekord biletat e ndeshjes Shqipëri-Ishujt Faroe. FSHF njoftoi në orën 20:11 daljen në treg të këtyre biletave, por pas dy orësh askush nuk ... Shqipëria me fytyrë tjetër ndaj Ishujve Faroe, formacioni i mundshëm i kuqezinjveShqipëria do të përballet me Ishujt Faroe në shtëpi të hënën, në orën 20. 45. Kuqezinjtë u nevojitet vetëm një pikë për të siguruar vendin e parë në grupin kualifikues, me biletën e Europianit tashmë që është në kasafortë. Shqipëri-Ishujt Faroe, UEFA cakton arbitrin e ndeshjes - GIJOTINAShqipëria do të përtballet me Ishujt Faroe në ndeshjen e fundit të Grupit E, në kuadër të kualifikueseve për Euro 2024, takim që do të luhet në orën 20:45 të së hënës në “Air Albania”. Shqipëria ka siguruar kualifikimin, ndërsa një fitore ndaj Ishujve, i ngjit kuqezinjtë në kuotën e 17 pikëve, duke i garantuar edhe vendin e parë në grup. Kjo përballje i është besuar gjyqtarëve gjermanë, me kryesor Sven Jablonski, që do të bëjë kështu debutimin për sa i përket ndeshjeve të kombëtareve. Duke patur parasysh faktin se përballë është një rival modest, ashtu siç u tha edhe në konferencë për shtyp, trajneri Sylvinho është i prirur të bëjë disa ndryshime. Sipas Supersport, në mesin e shtyllave pritet të luajë Strakosha, ndërsa përpara tij do jenë të vendosur Mitaj, Balliu, Ismajli dhe Gjimshiti. Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 HD live 13 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 HD live Hera e parë në histori, e veçanta e duelit të Shqipërisë me Ishujt Faroe në kualifikueset ... Festë e madhe në Tiranë: Shqipëria luan sonte me Ishujt Faroe, por na duhet së paku barazimiNë Tiranë sot (20 nëntor) do të jetë një festë të madhe, pas arritjes së kualifikimit për në Kampionatin Evropian që do të mbahet në verën e vitit 2024. Shqipëria e arriti kualifikimin në barazimin 1-1 me Andorrës, ndërsa sonte nga ora 20:45 do të përballet me Ishujt Faroe. Sylvinho bëri një punë të jashtëzakonshëm në pak muaj, duke ia arritur qëllimit që të shkojmë në Gjermani. 𝗠𝗔𝗧𝗖𝗛 𝗗𝗔𝗬 🇦🇱⚽️ Shqipëri 🆚️ Ishujt Faroe 🏆 EURO 2024 📍Tiranë, 🏟️ "Air Albania" ⏰️ 𝟐𝟎:𝟒𝟓 📺 Digitalb & TV Klan pic. twitter. Shqipëria mbajti seancën stërvitore në Ishujt Faroe, nesër Kombëtarja shqiptare ka udhëtuar këtë të diel drejt Ishujve Faroe në kuadër të ndeshjes së tretë të kualifikueseve të Euro 2024, që luhet më 20 qershor. Ishujt Faroe-Shqipëri, publikohen formacionet zyrtareE Martë, 20 Qershor 2023, 19:45 Duke filluar nga ora 20:45, do të luhet sfida mes Ishujve Faroe dhe Shqipërisë, e vlefshme për kualifikueset e Europianit. Pas triumfit 2-0 ndaj Moldavisë, Kombëtarja kuqezi do të kërkojë sërish fitoren, për tu ngjitur në renditje dhe për të synuar objektivin që është i qartë, kualifikim në EURO 2024. Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 Rrugëtimi për në 10 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 Rrugëtimi për në Euro 2024, Shqipëria 'përkëdhelet' nga goglat, 'peshkon' Poloninë, Çekinë, ... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 On 13 orë më parë — Largohet Asani dhe në fushën e lojës futet Mehmeti. Ukraina U19 Kosova U19 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 2 ditë më parë — Shqipëria Armenia ... Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 Transmetim 9 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20 nëntor 1 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 5 ditë ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page