top of page

Puppy 101 Group

Public·41 members

Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21/11/2023 Transmeto

... transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 nëntor 2022 U21 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20 nëntor ... ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë ..

Të shtunën (nesër) luhen ndeshjet gjysmëfinale. Prej orës 15:15 takohen dy skuadrat franceze Nantes e Paris Saint-Germain. Ndërkohë prej orës 18:00 luajnë Vardari i Maqedonisë me Montpellierin e Francës. Të dy këto ndeshje […] Fitore Aliu ia siguron suksesin historik skuadrës gjermaneHendbollistet e kombëtares së Kosovës po vazhdojnë të jenë vendimtare për skuadrat e tyre. Është Fitore Aliu që në fundjavë ka shënuar gol vendimtar për skuadrën e saj, SG Steinbach/Kappelwindeck. Falë golit të Fitores kjo skuadër i është afruar suksesit më të madh që prej themelimit. Formacionet zyrtare: Kosova U-21 nikoqire e Gjermania U-21Përfaqësuesja e Kosovës U-21 është nikoqire e Gjermanisë U-21 në stadiumin “Adem Jashari”. FEMRAT – HC Vardar vs […] Spanja fiton titullin e EvropësSpanja e ka fituar titullin në kampionatin evropian të hendbollit që të dielen mbrëma përfundoi në Zagreb të Kroacisë. Në ndeshjen finale të luajtur në “Arena Zagreb”, Spanja e mposhti Suedinë me rezultat 29:23. Spanja bëri rikthim të madh në pjesën e dytë për të fituar finalen. Ishte një ndeshje shumë e rëndësishme […] 21 plus vazhdon te sjell ndeshjet e championsitNë kuadër të Champion Leauge të Femrave në Hendboll sot dhe nesër do të zhvillohen ndeshjet çerekfinale të cilat do të transmetohen në RTV 21 plus. [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<] Kosova U21 Gjermania U21 drej3 ditë më parë — 9 orë më parë — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>] Polonia U21 Kosova U21... E BRONZTË: GJERMANIA - POLONIA Gjermania e bronztë në Eurobasket... - Kosova SotRobin Krasniqi do të rikthehet në ring sonte për t’u përballur me Ronny Landaetan, boksierin nga Venezuela, i cili doli në skenë vetëm pasi kundërshtari i paraparë i Krasniqit, Stefan Hartel, ishte tërhequr në çastet e fundit. Para meçit, Krasniqi ka thënë se ekipi i Landaetas dhe promotori i tij meritojnë respekt që ia dolën ta caktonin këtë meç për një kohë shumë të shkurtër. “Respekt për punën që ka bërë promotori im, dhe mirë që ekipi i Ronny Landaetas u pajtua kaq shpejtë, përndryshe përgatitjet e mia do të shkonin huq” – ka thënë Krasniqi. Portugalia U17 Shqipëria U17 2022 15 nëntor 2023 TV drejtpër 3 ditë më parë — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 Drejtëpërdrejt Pikët, 2023 Orar, Rezultat 11 tet 2022... Build software better, together🔴📺LINK📲👉Shqipëria - Moldavisë drejtpërdrejtë Report TV live. Edicioni Informativ ora 12:00/ Lajme në kohë reale... (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q ... Sonte do të përballet FC Midtjylland me HC Vardar. Ndeshja do të fillojë në ora 19:00. Ndërsa nesër do të luhen dy ndeshje, në ora 17:00 do të përballen […] Katër ndeshje të Championsit në RTV 21 PlusRTV 21 Plus vazhdon transmetimin e ndeshjeve të Ligës së Kampionëve në hendboll, në projektin që vlerësohet se kontribon në zhvillimin e sportit në vend, përkatësisht u mundëson adhuruesve të lojës së hendbollit që të shohin top-klubet dhe top-lojtarët evropianë. Sylvinho: Duhet të fokusohemi tek Moldavia! Euro 2024, ëndërr që po e Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt 17 nëntor 2023 Sot, në një 2 orë më parë — Shqipëria Republika Çeke transmetim i drejtpërdrejtë 2022 12 tet 2023 — 12 sht 2023 — 2022 12 shtator 2023 (LIVE SPORT-) Shqipëria Moldavia... [TV*] Moldavia Shqipëria transmetim i drejtpërdrejtë 17 nënt 9 orë më parë — 3 ditë më parë — Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 nëntor 2023 31 tet 2023 — U17 W - Czech Republic U17 W... Edhe sa i përket formacionit që do të hedhë në fushë, pavarësisht se ende nuk është publikuar ai zyrtarë, nga informacionet pranë trajnerit mësohet se skuadra me gjasë do të jetë e njëjta, duke I besuar 11-tshes së stadium Air Albania ndaj Moldavisë, pra duke ndjekur shprehjen e famshme “formacioni fitues nuk ndryshohet”. ch. “E kemi diskutuar këtë çështje dhe nuk mund t’i kërkojmë Gjermanisë dhe asnjë vendi të BE-së dhe as Britanisë që të ndalojë lëvizjen e lirë të kapitalit njerëzor dhe të atyre që nga Shqipëria duan të sprovojnë veten në profesionin e tyre në tregjet e Gjermanisë e vendet e tjera. Kemi diskutuar për të gjetur mënyra e mekanizma që Shqipëria të mos jetë financuesi i drejtpërdrejtë i sistemit shëndetësor gjerman dhe i kam thënë që studentët tanë paguajnë 1-16 e kostos dhe pjesën tjetër e paguan qeveria. Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 202 16 orë më parë — Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 2023 Shikoni drejtpërdrejt ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i ... ((Transmeto<<)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt falas 0 ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [[[Jetoni]] Kosova Rumania transmetim i drejtpërdrejtë. Ligji-nr. Turkey U21 vs Poland U21 ... Kosova U21 humb lojtarin kryesor për ndeshjen me 9 tet 2020 — Kosova U21 nuk do të mund të llogarisë në shërbimet e Arbenit Xhemajli për U21 dhe Austrisë U21 do të transmetohet drejtpërdrejt nëNjoftimi i FFK-së: Kombëtarja U21 sonte në orën 19:00 në stadiumin “Fadil Vokrri” e zhvillon ndeshjen e radhës në kuadër të kualifikimeve për Kampionatin Evropian kundër Austrisë. Në ndeshjen e muajit të kaluar Dardanët e rinj pësuan humbje nga Anglia, por në atë ndeshje përzgjedhësi Rafet Prekazi nuk kishte në dispozicion shumicën e lojtarëve që luajnë në klubet evropiane, si pasojë pandemisë Covid-19. Tani kontingjenti i futbollistëve është shumë më i pasur, por fatkeqësisht njëri nga futbollistët kryesor të ekipit, Arbenit Xhemajli nuk do të luajë në këtë duel, pasi në stërvitjen e fundit ka pësuar lëndim. ((Transmetim televiziv<<<)) Kosova Bjellorusia transmetim i 11 orë më parë — (Transmetim televiziv<<<)) Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 2023 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i ... (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<<) Rumania ((Transmeto<<)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt Train The Teacher Train për kualifikimet e Kampionatit Evropian 'Euro 2024' që mbahet nëKosovo U21 hopes for a positive result against Germany 6 orë më parë — Te Përfaqësuesja U21 e Kosovës në futboll pranojnë forcën e Gjermanisë. Por në fushë, të martën mbrëma, nuk do të hyjnë me flamur tëMë posht po paraqwsim skemën programore të ballafaqimeve të cilat do të transmetohen të shtunën dhe të dielen. [[Shikoni**]! ] Moldavia Shqipëria drejtpërdrejt live 17 nënt 6 sht 2023 — (transmetim-) Republika Çeke Shqipëria transmetim i Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 (transmetim#) Suedia U17 Shqipëria... Arbnor Muja dhe Klaus Gjasula në një prononcim të dhënë për fshf. org tregojnë se janë gati për aktin final. Sulmuesi kuqezi Arbnor Muja vlerësoi ekipin e Moldavisë, dhe bëri thirrje për mbështetje nga tifozët kuqezi për të siguruar kualifikimin dhe për ta kthyer në festë ndeshjen e fundit me Ishujt Faroe në “Air Albania“. [TRANSMETIM TELEVIZIV***] Shqipëria Moldavia - GitLab 17 qer 2023 — [[TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË***]<<<] Egnatia BylisEgnatia vs. Me këtë rast, krerët e FFK-së dhe stafi i Kombëtares U21 i dëshiron shërim të shpejtë Arbenitit, me shpresë dhe besim se do të kthehet edhe më i fortë. Kosova U-21 humbet lojtarin kryesor për ndeshjen e sotme ndaj AustrisëKosova U-21 rikthehet në aksion, në kualifikimet për Kampionatin Evropian të vitit 2021. “Dardanët” e rinj në “Fadil Vokrri” presin Austrinë, në ndeshjen që fillon sonte nga ora 19:00. Kosova nuk do të mund të llogaris në shërbimet e Arbenit Xhemajlit për ndeshjen e sotme. Mungesën e anëtarit të ri të Sunderlandit e konfirmoi vetë shtëpia numër një e futbollit kosovar përmes një komunikate zyrtare. [online] Shqipëria Polonia transmetim i drejtpërdrejtë 2022 9 sht 2023 — ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 2022 19 qershor ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page