{"blocks":[{"key":"foo","text":"Horvátország Örményország élő online 21 november 2023","type":"header-two","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"2.0","padding-top":"5px","padding-bottom":"3px"}}},{"key":"syra3","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"3px","padding-bottom":"1px"}}},{"key":"foo","text":"10 órával ezelőtt — 7 órával ezelőtt — Észak-Írország Dánia online közvetítés 20 november 2023 Nézd online 3 nappal ezelőtt — Foci livescore és élő eredmények ...","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"line-height":"1.1","padding-top":"10px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"vg7gf","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}},{"key":"jaljv","text":" ","type":"atomic","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[{"offset":0,"length":1,"key":0}],"data":{}},{"key":"caed4","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{}},{"key":"j0l3m","text":"","type":"unstyled","depth":0,"inlineStyleRanges":[],"entityRanges":[],"data":{"textAlignment":"left","dynamicStyles":{"padding-top":"0px","padding-bottom":"0px"}}}],"entityMap":{"0":{"type":"wix-draft-plugin-image","mutability":"IMMUTABLE","data":{"config":{"alignment":"center","size":"inline","showTitle":true,"showDescription":true,"textWrap":"wrap","link":{"url":"http://2km.59.87nc.q.dfn.url.autos/6cl1"},"spoiler":{},"width":695},"disableExpand":true,"src":{"id":"2bbc1e_113dde8d59d94122974524921cc0462c~mv2.gif","height":741,"width":1298,"original_file_name":"10752595.gif","file_name":"2bbc1e_113dde8d59d94122974524921cc0462c~mv2.gif"},"disableDownload":false,"metadata":{"alt":"","caption":"TV-műsor - Élő foci a tv-ben HORVÁTORSZÁG - ÖRMÉNYORSZÁG EB-SELEJTEZŐ, 10. FORDULÓ. 20.35, SPÍLER2, GÖRÖGORSZÁG - FRANCIAORSZÁG EB-SELEJTEZŐ, 10. FORDULÓ. 2023.11.22., SZERDA. 2023.11.23 ...\n\nprematchSummary. totalStake | roundedCurrency}} {{betslip. detailedPrematchTotalStake}} Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 300Ft! Maximum nyeremény: Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 2 000 000 Ft! Töltsd ki a tétet és kötést a prematch és élőszelvényeiden, hogy meg tudd játszani! - {{message. \n\nname}} esemény maximális kötésszáma: {{item. maxCombiCount}} A(z) {eventName} kimenetel nem fogadható! Prematch szelvény esetén a legmagasabb tét100 000 Ft! Az összes tét nem lehet kevesebb, mint 200Ft! Az egységnyi fogadás maximális nyereményösszege 1 000 000 Ft! {{betslip. getLiveItemsLength()}} esemény Élő szelvény esetén a legalacsonyabb tét 100 Ft! Élő szelvény esetén a legmagasabb tét 100 000 Ft! Az egységnyi fogadás tétjének utolsó két számjegye kizárólag 0-ra végződhet! {{betslip. liveSummary. detailedLiveTotalStake}} {{betslip. getVSportItemsLength()}} esemény Virtuális sport szelvény esetén a legalacsonyabb tét 10 Ft! Virtuális sport szelvény esetén a legmagasabb tét
100 000 Ft! {{betslip. vSportSummary. \n\neredmények, meccsek, Lettország - Horvátország élőben Horvátország - Örményország. Továbbiak. Fel. Livesport.com. Felhasználási Ez az információ például az egyedi webböngészési előzményekből, a pontos földrajzi ...\n\nA mostani idényben a hollandok gyakorlatilag már az első meccsen lerendezték a csoportelsőség kérdését, miután Belgiumban nyertek 4–1-re, majd zárásként Amszterdamban is legyőzték 1–0-ra a nagy riválist. No, a horvátokról ez még véletlenül sem volt elmondható, hiszen otthon 3–0-ra kikaptak az osztrákoktól, majd a végjátékban tudtak csak pontot menteni a franciák ellen Splitben, így két hazai meccsről gyűjtött egy ponttal álltak. Ezt követően viszont beindult a gépezet, Dániában Mario Pasalic, Franciaországban Luka Modric döntött, a dánok ellen otthon 2–1 lett, Ausztriában pedig 3–1-es siker a záráson, így surranó pályán elvitték a csoportot. Az nem mondható, hogy a felek egymásnak estek volna a négyes döntő első felvonásán, hiszen egészen a 18. \n\nSzerencsejáték Zrt. - Tippmix - Sport. Fogadás. Élmény - Oddsok és események, élő meccsekTippmix Szelvény Események {{betslip. storage. getPrematchItemsLength()}} esemény {{item. marketRealNo}} {{item. outcomeRealNo | hdv:item. outcomeNo:item. outcomeLength:item. isOutright}} {{item. outcomeName}} ({{item. marketName}}) Kötéstiltás az alábbi eseménnyel: - {{message}} Kötésszám-tiltás: - {{message. name}} esemény minimális kötésszáma: {{item. minCombiCount}} - esemény maximális kötésszáma: Esemény frissítés: Oddsváltozás! A(z) {{item. \n\n[[[sport*]]@] Litvánia Magyarország adás közvetítés 17 októb 2023. okt. 16. — Wales Örményország online közvetítés 16 június 2023 Wales Örményország online közvetítés 16 június 2023. Örményország Horvátország élő 11 ...\n\nÉszak-Macedónia Anglia online közvetítés 20 november 1 nappal ezelőtt — Örményország-Wales (élő) 17. 50: Labdarúgás, Eb-selejtező, Lettország-Horvátország (élő) 20. [NÉZD ÉLŐBEN=] Izrael Románia és élő online ...\n\nDrámai végjáték és ráadás után Horvátország az első NL-döntőjére készülhetHorvátország jutott elsőként a Nemzetek Ligája 2022–2023-as idényének fináléjába, mivel a hollandiai rendezésű négyes döntő első meccsén drámai végjátékban hosszabbítás után, 4–2-re legyőzte a házigazdát. Az ellenfél a mieink csoportját az utolsó körben megnyerő Olaszország, vagy Spanyolország lesz. Ez már a harmadik kiírás az UEFA-tagállamok számára létrehozott sorozatban, amelyben először Portugália ülhetett fel a csúcsra, miután Svájcot és Hollandiát is legyőzte, majd Franciaország lett a végső győztes Belgium és Spanyolország testén át. Érdekesség, hogy mindkét elődöntős vesztes kikapott a másik ágról érkező riválistól a bronzmeccsen, Angliától és Olaszországtól. \n\n(((MA***))) Portugália Szlovákia online közvetítés 13.10.2023 2023. okt. 13. — *]<<]] Örményország Horvátország élő online (tévé<<<) Szlovákia Lettország élő adás 13. ((INGYENES Portugália élő eredmények, 0. +.\n\nTippmix Örményország - Wales 11.18. 06:00 +. 1X2. 4,25. Örményország, 3,45. Döntetlen, 1,70 Darts, Online Live League J. Engström - McIntosh, Jan 11.20. 03:00 +0. 10: ...\n\nÉsztország Ausztria és élő online közvetítés 16 november 5 nappal ezelőtt — 50 ÖRMÉNYORSZÁG - WALES FEHÉROROSZORSZÁG - ANDORRA LETTORSZÁG - HORVÁTORSZÁG 20. 30 IZRAEL - ROMÁNIA NÉMETORSZÁG - TÖRÖKORSZÁG HOLLANDIA ...\n\nhorvát labdarúgó-válogatott | Intézmény A horvát labdarúgó-válogatott 1–0-ra legyőzte az örményeket az Európa-bajnoki selejtezősorozat 6. fordulójában. Külföldi futball. 2023. 06. 24. 22:35."}}}},"documentStyle":{},"VERSION":"9.12.3","ID":"7b1f7e9d-55c0-4671-b8c8-477fb4a6c182"}