top of page

Puppy 101 Group

Public·41 members

Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt 21 nëntor 2023

((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [[[Jetoni]]>>>>] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 30(tv==) Egnatia Kastrioti_Kruje ...

((Transmeto<<)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt falas 0 ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë [[[Jetoni]]>>>>] Erzeni Vllaznia transmetim i drejtpërdrejtë 30(tv==) Egnatia Kastrioti_Kruje ... (HD LIVE===) Rumania Kosova drejtpërdrejt falas 12 shtator 2 [HD LIVE][[] Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt falas 19 qershor 2023 Kanalet [[transmetim i drejtpërdrejtë*]] Kosova Rumania drejtpërdrejt falas 16 ... Ukraina raporton për sulm “masiv” nga Bjellorusia - CNA.al “Sulmet e sotme janë të lidhura drejtpërdrejt me përpjekjet e Kremlinit për Parandalohet sulmi terrorist në Itali/ Çiftit me prejardhje nga Kosova i dështon ... Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 202 4 orë më parë — Direkt online: Zvicra-KosovaTRANSMETIMI ONLINE DREJTPËRDREJTË Përballja e tretë për Kosovën dhe për Zvicrën në kuadër të parakualifikimeve për ... Kosova vendos sanksione të reja ndaj Federatës Ruse dhe Bjellorusisë - DukagjiniZëvendësministri i Punëve të Jashtme të Kosovës, Kreshnik Ahmeti, në mbledhjen e së hënës të Qeverisë së Kosovës ka propozuar vendosjen e sanksioneve ndaj grupit paraushtarak rus të quajtur “Wagner”. Ahmeti ka thënë se ky grup me bazë në Rusi ka trajnuar individë, duke i inkorporuar në zona të luftës dhe duke nxitur dhunë. “Këshilli i Bashkimit Evropian ka miratuar masa kufizuese kundër grupit ‘Wagner’ me bazë në Rusi. Nisin kërkimet për objektin fluturues që hyri në Poloni nga Bjellorusiaschedule16:56 - 13 Maj, 2023 Ministria e Mbrojtjes së Polonisë tha më 13 maj se ka detektuar një objekt në hapësirën e saj ajrore që kishte fluturuar nga drejtimi i Bjellorusisë. Autoritetet polake thanë se me gjasa ky objekt është një balonë vëzhguese. Ministria shkroi në Twitter se radari humbi kontakt me objektin humbi në afërsi të Ripinit, një qytet polak që gjendet 143 kilometra në veriperëndim të Varshavës. Autoritetet kanë nisur kërkimet për objektin dhe në këto operacione janë përfshirë një helikopter, dron dhe trupa tokësore të Forcave të Mbrojtjes Territoriale, tha një zyrtar i forcave të armatosura. Objekti fluturues ishte detektuar të premten në Bialovieza, që gjendet në afërsi të kufirit mes Polonisë dhe Bjellorusisë. Më pas është kryer një monitorim me radarë dhe të shtunën, rreth orës 12:30, objekti sërish është parë në hapësirën ajrore polake, thanë autoritetet. Ne të gjithë, si një trup i vetëm do kryengrihemi, madje edhe ata që nuk duan që të mbrojnë atdheun tonë. Nëse ka një sulm kundrejt Bjellorusisë, qindra mijëra ushtarë rusë do të vijnë këtu, të cilët së bashku me qindra mijëra bjellorusë, do ta mbrojnë këtë vend. Javët e fundit Bjellorusia dhe Rusia kanë marrë kritika të ashpra nga perëndimi lidhur me stërvitjen ushtarake të përbashkët mes dy vendeve që pritet të mbahet në ditët në vijim. Perëndimi i frikësohet faktit që 2 ushtritë lindore do të stërviten në kufirin verior të Ukrainës me Bjellorusinë. Përgatitet për luftë, Presidenti i Bjellorusisë: Gati nëse sulmohet Rusia28 Janar 2022, 21:36 / KOSOVA ALFA PRESS Presidenti i Bjellorusisë, Aleksandër Lukashenko ka folur këtë të premte në Kuvend përpara ligjvënësve bjellorusë lidhur me situatën e tensionuar në Ukrainë. Ai theksoi se nuk dëshironte që të niste një luftë, por paralajmëroi se nëse Bjellorusia apo Rusia do sulmohen drejtpërdrejt do të përgjigjen ushtarakisht. “A do ketë një luftë apo jo? Po, do ketë por vetëm në dy raste, nëse do ketë një sulm direkt kundër Bjellorusisë apo Rusisë. Në këtë grup janë 8 individë dhe 3 subjekte të lidhura më të, pasi, i njëjti, ka trajnuar dhe inkorporuar individë në zonat e luftës në mbarë botën për të nxitur dhunë, plaçkitur burimet natyrore dhe për të frikësuar civil”, ka thënë Ahmeti. Sanksionet e vendosura nga Republika e Kosovës dhe që u miratuan nga kabineti qeveritar në mbledhjen e sotme, përfshijnë këto masa kufizuesesi si, ngritja e aseteve, ndalimi i udhëtimeve në territorin e Kosovës dhe ndalimin e fondeve. Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21 nëntor 2023 TV drej 4 orë më parë — Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21 nëntor 2023 TV drejtpërdrejt 8 nën 2023 — Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i ... Edhe Bjellorusia gati për luftë: I përgjigjemi konfliktit nëse sulmohet RusiaPresidenti jetëgjatë i Bjellorusisë, Aleksandër Lukashenko ka mbajtur një fjalim të premten në Kuvend përpara ligjvënësve bjellorusë lidhur me situatën e tensionuar në Ukrainë. Ai ka deklaruar se nuk dëshironte që të niste një luftë, por paralajmëroi se Bjellorusia sulmohej drejtpërdrejt do t’i përgjigjej ushtarakisht. A do ketë një luftë apo jo? Po, do ketë por vetëm në dy raste, nëse do ketë një sulm direkt kundër Bjellorusisë apo Rusisë. Nëse ata hapin zjarr ndaj bjellorusëve apo rusëve. Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 2 ditë më parë 2 ditë më parë — 2 ditë më parë — Kosova Zvicra drejtpërdrejt falas 9 shtator 2023 Polonia U21 Kosova [[[SPORTI>>]'']] Bjellorusia Kosova shiko live 19 ... Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Tr 12 nën 2023 — [hd live>>>] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12 shtator ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë (SHIKO TV-)) ... (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Sipas Ahmetit, individët e listuar nga BE-ja janë të përfshirë në abuzime serioze në shkelje të të drejtave të njeriut, duke përfshirë tortura dhe ekzekutime. Ai ka shtuar se vendimi për sanksione është t’i kufizojë aktivitetet e këtij grupi. Sipas tij, këto sanksione përfshijnë ndalimet e udhëtimit, ngritje të aseteve në Republikën e Kosovës të individëve të sanksionuar dhe ndalimi i vendosjes së fondeve drejtpërdrejt ose tërthorazi të këtij grupi. Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 6 ditë më parë — drejtpërdrejtë, tabelat. Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 Drejtëpërdrejt Pikët ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page