top of page

Puppy 101 Group

Public·41 members

(SHIKONI) Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20.11.2023

Pas fitores 2:0 ndaj Moldavisë, Shqipëria e ka mposhtur edhe Kombëtaren e Ishujve Faroe. Pas plot 90' minutave lojë të zhvilluara në stadiumin “Torsvollur”…

Atmosferë impozante në Tiranë para ndeshjes Shqipëri – Ishujt FaroeKombëtarja shqiptare e futbollit të hënën mbrëma (sot) do ta zhvillojë ndeshjen e fundit të kampanjës kualifikuese Euro 2024, kundër Ishujve Faroe. Shqipëria që mbylli çështjen e kualifikimit takimin e kaluar, kundër Moldavisë (1:1), sonte në stadiumin “Air Albania” në Tiranë do të ketë festë, shkruan lajmi. net. Atmosfera para ndeshjes në Tiranë është impozante gjatë ditës së sotme, me tifozë që kanë mbërritur në kryeqytetin shqiptar duke festuar. Njoftimi i plotë: Plani i masave parashikon detyrat që do të kryejnë të gjitha strukturat, me qëllim garantimin e rendit dhe sigurisë publike para, gjatë dhe pas zhvillimit të ndeshjes ndërkombëtare të futbollit ndërmjet ekipeve të Shqipërisë dhe Ishujve Faroe, që do të zhvillohet më datë 20 nëntor 2023, në stadiumin “Air Albania”. Duke u mbështetur në përvojën pozitive për planifikimin, organizimin dhe menaxhimin e situatës së rendit dhe sigurisë publike gjatë aktiviteteve me përmasa ndërkombëtare, masat e marra nga Policia e Shtetit janë si më poshtë: -Eskortimi dhe sigurimi i futbollistëve të ekipit të futbollit të Ishujve Faroe, nga aeroporti i Rinasit, në hotel, në stadium dhe në kthim për në Rinas; -Eskortimi dhe sigurimi i futbollistëve të ekipit të futbollit të Shqipërisë, në stadium; -Kryerja e kontrolleve të hollësishme në mjediset e stadiumit dhe brenda stadiumit, për shtetas të paautorizuar, sende dhe lëndë të ndaluara, para se të futen tifozët; -Organizimi i shërbimeve për garantimin e rendit publik para, gjatë dhe pas përfundimit të ndeshjes së futbollit, jo vetëm pranë stadiumit, por edhe kontrolli i territorit në të gjithë qytetin e Tiranës; -Sigurimi i rrugëkalimeve të shërbimeve të emergjencës; -Menaxhimi i trafikut rrugor në qytetin e Tiranës, para, gjatë dhe pas ndeshjes së futbollit. Ndeshja Shqipëri - Ishujt Faroe, ja rrugët që bllokohen sot në Tiranë | BoldNews. alEkipi kombëtar do të luajë këtë të hënë me Ishujt Faraoe në stadiumin Air Albania. Ndeshja pritet të mbahet në orën 20:45, ndërsa për mbarëvajtjen e saj Policia e Shtetit ka publikuar një plan masash për ruajtjen e rendit dhe të sigurisë. Blutë bëjnë me dije se si pasojë e ndeshjes do të bllokohen rrugët: -bulevardi “Dëshmorët e Kombit”, 20 m mbi urën e Dajtit; -rruga “Papa Gjon Pali II”; -rruga “Dervish Hima”, pranë ambasadës së SHBA-së; -rruga “Asim Zeneli”, pranë ambasadës së SHBA-së”; -rruga “Themistokli Gërmenji”; -rruga “Ismail Qemali”, te kryqëzimi i liceut; -rruga “Mustafa Matohiti”, pranë shkollës “Kosova”; -rruga “Jul Variboba”, pranë postës; -rruga “ Lekë Dukagjini”, pranë ish-Gardës së Republikës; -rruga “Avdyl Frashëri”, pranë kryqëzimit të Librit Universitar. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Sh 17 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Shikoni 2 ditë më parë — 9 orë më parë — (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 ... Kjo vepër, kur kryhet në ambiente sportive, më shumë se një herë, apo nga drejtues apo anëtarë të klubeve sportive, dënohet me burgim nga një deri në pesë vjet. Portat e hyrjes në stadium, ditën e ndeshjes, do të hapen në orën 17:00. Kërkojmë mirëkuptimin e tifozëve që të paraqiten në hyrjen e stadiumit, duke filluar nga kjo orë, pasi për shkak të fluksit të tifozëve, pak para fillimit të ndeshjes, mund të humbasin mundësinë për të hyrë në stadium. Për mbarëvajtjen e këtij aktiviteti, si dhe për të lehtësuar qarkullimin e automjeteve në qytetin e Tiranës, gjatë datës 20 nëntor 2023, nga ora 15:00, deri në përfundim të ndeshjes, nga Policia e Shtetit, në bashkëpunim me bashkinë e Tiranës, do të aplikohen kufizime të qarkullimit të mjeteve në disa akse rrugore në afërsi të stadiumit. Rrugët që do të jenë të bllokuara: Në zbatim të planit të masave, punonjësit e Policisë së Shtetit do të ushtrojnë kontroll të imtësishëm ndaj tifozëve, para futjes në stadium, me qëllim parandalimin e futjes në stadium, të banderolave me përmbajtje raciste, të fishekzjarrëve, flakadanëve, lëndëve piroteknike, monedhave metalike, çadrave, çakmakëve, karikuesve të celularëve, mjeteve/produkteve për përdorim kozmetik dhe sendeve të tjera të forta, të rrezikshme për jetën dhe shëndetin e pjesëmarrësve. Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 Rrugëtimi për në 17 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 Rrugëtimi për në Euro 2024, Shqipëria 'përkëdhelet' nga goglat, 'peshkon' Poloninë, Çekinë, ... Shqipëri-Ishujt Faroe, shiten për dy orë biletat - Radio Club FMShiten në kohë rekord biletat e ndeshjes Shqipëri-Ishujt Faroe. FSHF njoftoi në orën 20:11 daljen në treg të këtyre biletave, por pas dy orësh askush nuk kishte mundësi te blinte më. Çmimi i tyre varionte, nga 3 mije pas porte deri në 6 mije dhe 8 mijë në ballore. Më 20 Nëntor, Kombëtarja Shqiptare do të luajë ndeshjen e fundit kualifikuese në grupin E kundër Ishujve Faroe, një sfidë që fillon në orën 20:45 dhe do të luhet në stadiumin kombëtar ‘Air Albania’. Me gjasë në atë ndeshje Shqipëria do të festojë kualifikimin për herë të dytë në Europian. Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 Jetoni 6 orë më parë — Ky i fundit është një 63-vjeçar që më parë ka drejtuar Kombëtaret U-21 dhe U-23 të Suedisë. Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 5 orë më ... Me këtë rast, informojmë shtetasit shqiptarë dhe të huaj, se në bazë të Kodit Penal të Republikës së Shqipërisë, veprimet e dhunshme në aktivitetet sportive, si hyrja në fushën e lojës gjatë kohës së zhvillimit të aktivitetit sportiv nga persona të paautorizuar, përbën kundërvajtje penale dhe dënohet me gjobë nga 50 000 deri në 100 000 lekë. Kur nga kjo vepër, ka ardhur pengimi i zhvillimit normal të aktivitetit sportiv, dënohet me gjobë ose me burgim deri në tre muaj. Hedhja e sendeve të forta në fushën e lojës ose mbi njerëzit, mbajtja apo përdorimi i lëndëve piroteknike, fishekzjarrëve, flakadanëve, gjatë zhvillimit të një aktiviteti sportiv, dënohen me burgim nga gjashtë muaj deri në tre vjet. Legjislacioni penal shqiptar e konsideron vepër penale, goditjen apo çdo vepër tjetër dhune, ndaj sportistit, trajnerit, arbitrit, ndërmjetësit sportiv, për shkak të veprimtarisë sportive, dhe i dënon me burgim nga një deri në tre vjet. Skuadra nuk ka kaluar kurrë në finalet e Kupës së Botës ose në Kampionatin Evropian të UEFA-s. Ata morën pjesë në Lojërat e Ishullit në 1989 dhe 1991 dhe fituan të dy turnetë. Ekipi gjithashtu mori pjesë në Kampionatin Nordik të Futbollit për herë të parë në 2000–01, hera e fundit që u luajt kompeticioni. Katër rezultatet e fundit në arenën ndërkombëtare janë shumë interesante pasi Ishujt Faroe nuk njohin humbje, duke mposhtur 2-1 Lituaninë dhe Turqinë, ndërsa barazuan me Luksemburgun dhe Lituaninë. Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 Transmetim 16 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 20 nëntor 1 orë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 transmetim i drejtpërdrejtë 2022 5 ditë ... Sonte festë e madhe në Tiranë: Shqipëria luan me Ishujt 8 orë më parë — cituar drejt burimin. Email: info@gazeta10.com. Të gjitha të drejtat e rezervuara © Gazeta10 – 2022 Dizajnuar dhe zhvilluar nga SPINP Agency. Hera e parë në histori, e veçanta e duelit të Shqipërisë me Ishujt Faroe në kualifikueset e EURO 2024Sot është hedhur shorti i kualifikueseve të Euro 2024 ku skuadrat kanë njohur rrugëtimin e tyre drejt finaleve të turneut. Shqipëria përfundoi në Grupin E me 5 skuadra duke shmangur superfuqitë e kontinentit, ndërsa Kosova u rreshtua në Grupin I me 6 skuadra. Shqipëria do të luajë kundër Polonisë, Republikës Çeke, Moldavisë dhe Ishujve Faroe. Këta të fundit nuk janë përballur asnjëherë më kombëtaren kuqezi sa i përket përballjeve me Kombëtaren A. Ekipi kombëtar i futbollit i Ishujve Faroe merr pjesë në garat europiane që pas anëtarësimit në UEFA në 1990 dhe përfaqëson vendin e katërt më të vogël të UEFA-s për nga popullsia. Për të garantuar sigurinë para, gjatë dhe pas zhvillimit të kësaj ndeshjeje ndërkombëtare, është bashkëpunuar me të gjitha institucionet që kanë rol në mbarëvajtjen e këtij aktiviteti, ndër të cilët përmendim: Federatën Shqiptare të Futbollit; • Policinë Bashkiake; • Shërbimin Zjarrfikës; • Shoqëritë private të sigurisë (stjuartët dhe personeli i sigurisë); • Spitalet, qendrat shëndetësore dhe ato të ndihmës së parë. Gjithashtu, janë vendosur kontakte dhe po bashkëpunohet dhe me personelin e shërbimit të sigurisë të ekipit të futbollit të Ishujve Faroe, në funksion të rritjes së standardeve të sigurisë para, gjatë dhe pas zhvillimit të kësaj ndeshjeje ndërkombëtare. Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 HD live 19 orë më parë — Shqipëria Ishujt Faroe 2022 20 nëntor 2023 HD live. 4 orë më parë — Ai ka kërkuar seriozitet maksimal dhe fitore ndaj Ishujve Faroe. Ndeshja Shqipëri – Ishujt ... Ndeshja Shqipëri - Ishujt Faroe, ja rrugët që bllokohen sot 11 orë më parë — Ekipi kombëtar do të luajë këtë të hënë me Ishujt Faraoe në stadiumin Air Albania. Ndeshja pritet të mbahet në orën 20:45, ... Atmosferë impozante në Tiranë para ndeshjes Shqipëri 1 orë më parë — Atmosferë impozante në Tiranë para ndeshjes Shqipëri – Ishujt Faroe 2022. All Rights Reserved Privacy Policy. Sonte festë e madhe në Tiranë: Shqipëria luan me Ishujt Faroe - Gazeta10Sonte në Tiranë dhe në gjitha vendet ku ka shqiptarë do të jetë një festë e madhe, pas kualifikimit të Shqipërisë në Kampionatin Evropian që do të mbahet në verën e vitit 2024 në Gjermani. Shqipëria e arriti kualifikimin në barazimin 1-1 me Moldavinë, ndërsa sonte nga ora 20:45 do të përballet me Ishujt Faroe. Sylvinho bëri një punë të jashtëzakonshëm në pak muaj, duke ia arritur qëllimit që të shkojmë në Gjermani. Shqipëria luan sonte me Ishujt Faroe, por na duhet së paku 11 orë më parë — Shqipëria e arriti kualifikimin në barazimin 1-1 me Moldavinë, ndërsa sonte nga ora 20:45 do të përballet me Ishujt Faroe.

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page