top of page

Puppy 101 Group

Public·41 members

(Sporti>>>>) Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 2023

17 orë më parë — Kosova Izraeli drejtpërdrejt falas 12.11.2023 Sporti 12 sht - EAD 12 nën 2023 — Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Por, ...

Portugalia U17 Shqipëria U17 transmetim i drejtpërdrejtë 15 7 ditë më parë — Kosova U19 Sllovenia U19 transmetim i drejtpërdrejtë 14 Kosova Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. (TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<<<) Rumania ((Transmeto<<)) Polonia U21 Kosova U21 drejtpërdrejt Train The Teacher Train për kualifikimet e Kampionatit Evropian 'Euro 2024' që mbahet nëKosovo U21 hopes for a positive result against Germany 6 orë më parë — Te Përfaqësuesja U21 e Kosovës në futboll pranojnë forcën e Gjermanisë. Por në fushë, të martën mbrëma, nuk do të hyjnë me flamur tëMë posht po paraqwsim skemën programore të ballafaqimeve të cilat do të transmetohen të shtunën dhe të dielen. FEMRAT – HC Vardar vs […] Spanja fiton titullin e EvropësSpanja e ka fituar titullin në kampionatin evropian të hendbollit që të dielen mbrëma përfundoi në Zagreb të Kroacisë. Në ndeshjen finale të luajtur në “Arena Zagreb”, Spanja e mposhti Suedinë me rezultat 29:23. Të gjitha vendet kanë nevojë për forcë të kualifikuar pune, jo vetëm Gjermania. Gjashtë nënkampionët e tjerë do të luajnë në dy ndeshje për tre vendet e mbetura në finale në nëntor 2024. Grupi A: Itali, Republika e Irlandës, Norvegjia, Turqia, Letonia, San Marino Grupi B: Spanjë, Belgjikë, Skoci, Hungari, Kazakistan, Maltë Grupi C: Holandë, Suedi, Gjeorgji, Maqedonia e Veriut, Moldavia, Gjibraltar Grupi D: Gjermani, Polonia, Izraeli, Bullgaria, Kosova, Estonia Grupi E: Rumania, Zvicra, Finlanda, Shqipëria, Mali i Zi, Armenia Grupi F: Angli, Ukrainë, Serbi, Irlanda e Veriut, Azerbajxhan, Luksemburg Grupi G: Portugali, Kroacia, Greqia, Bjellorusia, Ishujt Faroe, Andorra Grupi H: Francë, Austri, Slloveni, Bosnjë dhe Hercegovinë, Qipro Grupi I: Danimarkë, Çeki, Islandë, Uells, Lituani Datat: Faza në grupe 20–28 mars 2023 12–20 qershor 2023 4–12 shtator 2023 9–17 tetor 2023 13–21 nëntor 2023 18–26 mars 2024 2–10 shtator 2024 Playoff 7–15 nëntor 2024 Ndarjet në vazot para shortit u ndanë në bazë të koeficientëve të skuadrave në renditjen e UEFA. (HD LIVE===) Rumania Kosova drejtpërdrejt falas 12 shtator 2 [[HD LIVE][[] Bjellorusia Kosova drejtpërdrejt falas 19 qers [HD LIVE] [[transmetim i drejtpërdrejtë*]] Kosova Rumania drejtpërdrejt falas 16 ... [[TRANSMETIM TELEVIZIV>>]] Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt 16 orë më parë — [TRANSMETIM TELEVIZIV>>]] Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21/11/2023 2 ditë më parë — Zvicra Kosova shiko live 18 nëntor 2023 2 ditë ... Spanja bëri rikthim të madh në pjesën e dytë për të fituar finalen. Ishte një ndeshje shumë e rëndësishme […] 21 plus vazhdon te sjell ndeshjet e championsitNë kuadër të Champion Leauge të Femrave në Hendboll sot dhe nesër do të zhvillohen ndeshjet çerekfinale të cilat do të transmetohen në RTV 21 plus. Sonte do të përballet FC Midtjylland me HC Vardar. Ndeshja do të fillojë në ora 19:00. Ndërsa nesër do të luhen dy ndeshje, në ora 17:00 do të përballen […] Katër ndeshje të Championsit në RTV 21 PlusRTV 21 Plus vazhdon transmetimin e ndeshjeve të Ligës së Kampionëve në hendboll, në projektin që vlerësohet se kontribon në zhvillimin e sportit në vend, përkatësisht u mundëson adhuruesve të lojës së hendbollit që të shohin top-klubet dhe top-lojtarët evropianë. (TRANSMETO##) Shqipëria Polonia drejtpërdrejt falas 10 shtat 9 sht 2023 — [[Online@]] Republika Çeke Shqipëria transmetim i drejtpërdr [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q 19 qer 2023 — Ata ... Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 202 16 orë më parë — Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 2023 Shikoni drejtpërdrejt ((SHIKO TV-)) Bjellorusia Kosova transmetim i ... Kosova bën gara në Grupin 5 kualifikues dhe aktualisht pozicionohet në vend të tretë. Nga shtatë ndeshje të zhvilluara deri më tani, ka regjistruar tri fitore, një barazim dhe tri humbje, dhe numëron 10 pikë. Lider i grupit është pikërisht kundërshtari i sotëm (e martë) i Kosovës, Gjermania U-21. Kjo përfaqësuese deri më tani i ka zhvilluar gjashtë ndeshje dhe i ka fituar pesë prej tyre, ndërsa një e ka humbur. (TV>>>) Kosova U17 Kroacia U17 transmetim i 6 sht 2023 — Kamp Europian U17 Kual - rezultati i drejtpërdrejtë, tabelat. Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q ... Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 [F 1 ditë më parë — [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Finlanda U21 Shqipëria U21 transmetim i drejtpërdrejtë 13 te12 sht 2023 ... Këtë fundjavë do të transmetohen edhe katër ndeshje tjera të fazës grupore të Ligës së […] Ylli i Suedisë vendos për Kosovën në përvjetorin e PavarësisëKosova e ka marrë një lajm tjetër të madh të premten mbrëma, në prag të dhjetëvjetorit të Pavarësisë së vendit. Është hendbollistja e njohur Albana Arifi që ka vendosur të luajë për përfaqësuesen e Kosovës. Arifi 21-veçare ka luajtur për të gjitha grupmoshat e reja të Suedisë, që e ka hendbollin e femrave shumë të […] Ndeshjet e Ligës së Kampionëve të EHF-it te cilat mund ti përcjellni drejtpërdrejt nga data 10 dhe 11 shkurt në RTV 21 PlusFederata e Hendbollit e Kosovës ju informon se fal angazhimit te RTV 21 Plus këtë fundjavë do të kemi rastin ti përcjellim drejtperdrejt disa ndeshje të Ligës së Kampionëve ne të dy konkurrencat. Është fare pranë inkuadrimit në Bundesliga 3, nivel në […] Çifti Vitaku drejton ndeshje para 4200 shikuesvePlot 4215 shikues ishin të shtunën mbrëma në palestrën në Craiova të Rumanisë, në ndeshjen e hendbollisteve mes SCM Craiova dhe Kastamonu Belediyesi GSK të Turqisë. Shqipëria Ishujt Faroe transmetim i drejtpërdrejtë 2022 20/1 1 ditë më parë — Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 ... Të shtunën (nesër) luhen ndeshjet gjysmëfinale. Prej orës 15:15 takohen dy skuadrat franceze Nantes e Paris Saint-Germain. Ndërkohë prej orës 18:00 luajnë Vardari i Maqedonisë me Montpellierin e Francës. Të dy këto ndeshje […] Fitore Aliu ia siguron suksesin historik skuadrës gjermaneHendbollistet e kombëtares së Kosovës po vazhdojnë të jenë vendimtare për skuadrat e tyre. Është Fitore Aliu që në fundjavë ka shënuar gol vendimtar për skuadrën e saj, SG Steinbach/Kappelwindeck. Falë golit të Fitores kjo skuadër i është afruar suksesit më të madh që prej themelimit. Formacionet zyrtare: Kosova U-21 nikoqire e Gjermania U-21Përfaqësuesja e Kosovës U-21 është nikoqire e Gjermanisë U-21 në stadiumin “Adem Jashari”. Ndeshja e vlefshme për kualifikimet për Kampionatin Evropian zhvillohet nga ora 18:45, ndërsa përfaqësuesja jonë nën moshën 21-vjeçare ka për kundërshtar kampionin evropian. Kosova nuk do të mund të llogaris në shërbimet e Arbenit Xhemajlit për ndeshjen e sotme. Mungesën e anëtarit të ri të Sunderlandit e konfirmoi vetë shtëpia numër një e futbollit kosovar përmes një komunikate zyrtare. ch. “E kemi diskutuar këtë çështje dhe nuk mund t’i kërkojmë Gjermanisë dhe asnjë vendi të BE-së dhe as Britanisë që të ndalojë lëvizjen e lirë të kapitalit njerëzor dhe të atyre që nga Shqipëria duan të sprovojnë veten në profesionin e tyre në tregjet e Gjermanisë e vendet e tjera. Kemi diskutuar për të gjetur mënyra e mekanizma që Shqipëria të mos jetë financuesi i drejtpërdrejtë i sistemit shëndetësor gjerman dhe i kam thënë që studentët tanë paguajnë 1-16 e kostos dhe pjesën tjetër e paguan qeveria. Me këtë rast, krerët e FFK-së dhe stafi i Kombëtares U21 i dëshiron shërim të shpejtë Arbenitit, me shpresë dhe besim se do të kthehet edhe më i fortë. Kosova U-21 humbet lojtarin kryesor për ndeshjen e sotme ndaj AustrisëKosova U-21 rikthehet në aksion, në kualifikimet për Kampionatin Evropian të vitit 2021. “Dardanët” e rinj në “Fadil Vokrri” presin Austrinë, në ndeshjen që fillon sonte nga ora 19:00. Shqipëria Ishujt Faroe drejtpërdrejt falas 20 nëntor 2023 Sh 2 ditë më parë — 9 orë më parë — (TV) Ishujt Faroe U17 Kosova U17 drejtpërdrejt falas 9 nënto 8 nën Kosova U19 Sllovakia U19 transmetim i drejtpërdrejtë ... Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 202 17 orë më parë — Kosova Bjellorusia transmetim i drejtpërdrejtë 21 nëntor 2023 Live Sport 3 ditë më parë — Rumania U21 Shqipëria U21 drejtpërdrejt live 17 ... Ndeshjen e luajtur në një ambient të rrallë sportiv, me shumë sukses e drejtuan gjyqtarët e hendbollit nga Kosova, Erdoan e Arsim Vitaku. Ikja e mjekëve dhe infermierëve shqiptarë, Rama ngre shqetësime në GjermaniE martë, 7 Mars 2023 - 22:25 Largimi i mjekëve dhe infermierëve shqiptarë drejt Gjermanisë ka qenë njëra ndër temat, të cilat kryeministri shqiptar, Edi Rama, i ka diskutuar në Gjermani me kancelarin gjerman, Olaf Scholz. Rama theksoi se duhet të kërkohen mënyra që Shqipëria të mos jetë financuesi i drejpërdrejtë i sistemit shëndetësor gjerman, transmeton albinfo. Shqipëria U-21 'peshkon' Zvicrën dhe Rumaninë, hidhet shorti për Europianin 2025 - Shqiptarja. Garat Evropiane – Faqe 26 – Kosova Handball FederationTë dielen (nesër) finalja e dytëNdeshja e dytë e finales së plejofit të kampionatit të Kosovës në hendboll mes Prishtinës dhe skuadrës pejane Besa FamGas zhvillohet të dielen (nesër). Ndeshja mes dy skuadrava më të mira të këtij kampionati luhet në Pallatin e Rinisë dhe Sporteve në Prishtinë dhe fillon në ora 16:00. Kampioni në fuqi, Besa e ka fituar […] Ndeshjet përfundimtare të Championsit në RTV 21 PlusGarës elitare të klubeve evropiane në hendboll po i afrohet fundi. Këtë fundjavë zhvillohet turneu final i Ligës së Kampionëve për hendbollistë. comUEFA ka hedhur shortin e ndeshjeve kualifikuese të Kampionatit Europian U-21 që do zhvillohet në vitin 2025 në Sllovaki. Hedhja e shortit UEFA ka hedhur shortin e ndeshjeve kualifikuese të Kampionatit Europian U-21 që do zhvillohet në vitin 2025 në Sllovaki. Gjatë shortit u përcaktuan nëntë grupe ku janë 52 skuadra dhe garojnë për 15 vende në fazën finale, me Sllovakinë mikpritëse që është e kualifkuar. Shqipëria U-21 është shortuar në grupin E së bashku me Rumaninë, Zvicrën, Finlandën, Malin e Zi dhe Armeninë. Kosova Bjellorusia drejtpërdrejt live 21/11/2023 ((SHIKO TV 17 orë më parë — Kosova Izraeli transmetim i drejtpërdrejtë 12 nëntor 2023 Tr 12 nën 2023 — [hd live>>>] Kosova U21 Gjermania U21 shiko live 12 shtator ((SHIKO ... [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<] Kosova U21 Gjermania [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË<] Kosova U21 Gjermania U21 drejtpërdrejt 12.09.2023 3 ditë më parë — 9 orë më parë — [TRANSMETIM I DREJTPËRDREJTË>] Polonia U21 ... Ishujt Faroe U17 Kosova U17 2022 9 nëntor 2023 TV Kështu, Kosova U17 kalon në raundin e dytë Ndeshja Shqipëri [Falas*] Bjellorusia Kosova transmetim i drejtpërdrejtë 19 q. Kosovo U17 Drejtëpërdrejt ...

About

Welcome to the group! You can connect with other members, ge...
bottom of page